Δελτίο Τύπου για το εγγεγραμμένο βιομηχανικό Body Jane Men's Jar

Thursday, Jan 1, 1970 | Post by Γενικός Δ/ντης & Εμπνευστής | 0 comment(s)

Σαν εμπνευστής του προϊόντος αυτού θα ήθελα να σημειώσω πως πρόκεται για εγγεγραμμένο βιομηχανικό σχέδιο στην Αμερική, Ιαπωνία και στην Ευρωπαϊκή Ένωση (OAMI 00-2449132). Ως εκ τούτου, έχει επιτυχώς περάσει όλα τα ηθικά, σεξιστικα και ρατσιστικά κριτήρια που δεν τίθενται υπό αμφισβήτηση από μη αρμόδια όργανα ή φορείς. Η BODY JANE είναι το αποτέλεσμα μιας χρονοβόρας διαδικασίας και σχεδιαστικής τελειοποιήσης από κορυφαίους αρχιτέκτονες και γλύπτες από το εξωτερικό και όχι μια φτηνή καρικατούρ

Σαν εμπνευστής του προϊόντος αυτού θα ήθελα να σημειώσω πως πρόκεται για εγγεγραμμένο βιομηχανικό σχέδιο στην Αμερική, Ιαπωνία και στην Ευρωπαϊκή Ένωση (OAMI 00-2449132). Ως εκ τούτου, έχει επιτυχώς περάσει όλα τα ηθικά, σεξιστικα και ρατσιστικά κριτήρια που δεν τίθενται υπό αμφισβήτηση από μη αρμόδια όργανα ή φορείς. 

Η BODY JANE είναι το αποτέλεσμα μιας χρονοβόρας διαδικασίας και σχεδιαστικής τελειοποιήσης από κορυφαίους αρχιτέκτονες και γλύπτες από το εξωτερικό και όχι μια φτηνή καρικατούρα όπως την εκλαμβάνουν οι μανιώδεις επικριτές της.
 
Όσον αφορά το γούστο του κάθε ενός; «περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.»
 
Το λυπηρό όμως είναι πως Κύπριοι συμπολίτες μου κάτω από την ιδιότητα βουλευτών, δημοσιογράφων και φεμινιστικών ή και κομματικών οργανώσεων, αυτή τη στιγμή πολεμάνε  το προϊόν μας (BODY JANE JARS) το οποίο μάλιστα έχει εξαγωγικό χαρακτήρα και έχει εγκριθεί για χορηγία αφού πληροί τις προϋποθέσεις που καθορίζονται από το  «Σχέδιο Ενίσχυσης της Επιχειρηματικής Καινοτομίας». Σημειώνω δε πως οι αξιολογητές των αιτήσεως ήταν εξωτερικοί γιατί κάποιοι κακοήθεις υπονόησαν πως η αξιολόγηση δεν ήταν αξιοκρατική.  
 
Σημειώνεται ότι από τα κεφάλαια που έχουν εξασφαλιστεί και κατανεμηθεί για προγράμματα που αφορούν διάφορες δράσεις προώθησης της Καινοτομίας στην Κύπρο, για την επταετία 2014 – 2020, υπάρχουν 20,000,000€ εκατομμύρια ευρώ ( Μάλιστα είκοσι εκατομμύρια ευρώ που θα χαθούν!) που είναι διαθέσιμα για Κυπριακές καινοτομίες αλλά ακόμα δεν έχουν προκηρυχτεί προσκλήσεις για προγράμματα για να δοθούν.
 
Αντί η έγνοια αυτών των φιλολαϊκών πολιτικών να είναι να παραπέμπουν και να ενημερώνουν τις νέες επιχειρήσεις και τους συμπολίτες μας για να απορροφήσουν αυτά τα ευρωπαϊκά κονδύλια προς όφελος της Κύπρου, αλλά και να ενδιαφέρονται για την έγκαιρη διάθεση των διαθέσιμων κονδυλίων, προσπαθούν να σκοτώσουν μια μικρή κυπριακή εταιρεία η οποία μετά από πολλούς κόπους και προσωπικά έξοδα κατάφερε να εγκριθεί για μια μικρή βοήθεια από τα Ευρωπαϊκά αυτά ταμεία!
 
Προς πληροφορία του κάθε νέου σχεδιαστή ιδεών ένα δυνατό «ατού» προς έγκριση για τέτοια κονδύλια είναι να καταφέρουν να εγκριθούν για βιομηχανικό σχέδιο στην ΟΑΜΙ όπως και στην περίπτωση της BODY JANE. Όποιος νέος εφευρέτης/εφευρέτρια/designer έχει απορίες μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου. 
 
Ακόμη δε πιο λυπηρό είναι ο ερασιτεχνισμός με τον οποίο χειρίζονται τα διάφορα θέματα βασισμένοι μόνο πάνω στις δικές τους στενοκέφαλες πεποιθήσεις. Σε αυτή την περίπτωση αγνοώντας τελείως τι σημαίνει εγγεγραμμένο βιομηχανικό σχέδιο. Εξού και η καταστροφή του τόπου μας εφόσον διοικείται από τέτοιους αδιάβαστους ερασιτέχνες.
 
Αν αυτοί οι κύριοι και οι κυρίες που αυτοαποκαλούνται πατριώτες δεν κατέχουν ίχνος χιούμορ αυτό δεν είναι δικό μας πρόβλημα.
 
Το να αποκαλείς κάποιον δε «Κατά συρροή δολοφόνο» (serial killer) και νεκρόφιλο παίρνει επίσης άλλες νομικές διαστάσεις.
 
Εμείς σαν εταιρεία έχουμε κτίσει την BODY JANE ένα χιουμοριστικό έργο τέχνης που σκοπό έχει να τονίσει τις ελκυστικές και ιδανικές για κάποιους καλλίγραμμες γυναικείες καμπύλες που όλοι εξυμνούμε.
Το ότι αυτές οι καμπύλες δεν αντιπροσωπεύουν όλες τις γυναίκες αυτό εξυπακούεται αλλά ούτε για αυτό αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη...
 
Το σημαντικό είναι πως στο  εξωτερικό το προϊόν έχει ήδη κινήσει την περιέργεια του κοινού ενώ εδώ στην Κύπρο μας έχει ήδη αποκεφαλιστεί.
 
 
 
Γενικός Διευθυντής & Εμπνευστής
 
BODY JANE JARS
 
Tags:
Post item information on Facebook Add To Del.icio.us Stumble This Digg This Add To Reddit Add To Yahoo

Related Articles